Monday, December 27, 2010

Terima Kasih yang tak terhingga..


Dah sekian lame tgk org ni dlm screen akhirnya dapat gk jmpe.. hehehe.. sebenarnya entry ni khas buat blogger pakngah@chilabaeyspot & makngah yg sporting.. kiteorg nk ucap terima kasih kt beliau dan beliau kerana melayan kiteorg mcm family sniri.. walaupun baru first time jmpe tp rs mcm dah lame kenal je.. lain kali boleh blanje lg ye pakngah.. dan ucapan terima kasih sekali lagi sebab bagi tiket masuk waterpark laketown resort..(bukan sume orang dapat ni..) hari ni jugak satu rahsia telah terbongkar.. rahsia name chilabaeys sebenarnya.. yang sebenarnya name tu diambil dari rakan beliau.. tp name pun rahsia kn.. mane boleh bagi tau.. kalau bagitau bukan rahsia la.. kang bagi tau pakngah saman plak.. hahah.. kalau nak tau kene tanya beliau sendiri ye.. cukup sampai disini dulu la.. nnt sambung lagi.. anyway terima kasih sangat2 kat pakngah & makngah sebab layan kiteorang.. walaupun tak lama tp terasa rapat macam keluaga sendiri.. kiteorang nk mintak maaf jugak kalau ada terkasar bahasa dan sebagainye lah....

TERIMA KASIH....




9 comments:

  1. Terima kasih Airul sebab bersusah payah ke Damansara... Moga kita jumpa lagi... Seronok jumpa korang berdua... :)

    ReplyDelete
  2. seronok jumpe pakngah dan makngah jugak ;)
    err, seronok jumpe u airul.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. pakngah : same2 pakngah.. insyaallah panjang umur ade rezeki kiteorang sampai lagi..

    ain : hehe..

    ReplyDelete
  4. saye pon ad epakngah yang best!=)

    ReplyDelete
  5. Orang berbudi kita berbahasa.

    ReplyDelete
  6. :)

    selamat tahun baru
    moga tahun ini lebih baik dari tahun lepas

    P/S : Lepak Dengan Kawan - Kawanku Sempena Tahun Baru

    ReplyDelete
  7. bestnya together2..
    nanti saya balik malaysia, kita together2 pulak nak? hehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...